tirsdag 26. november 2013

Mr. Jino

Idag har alle studentene vært med på feiringen av at Mr. Jino (Mr. Tann). Vi feiret at Mr. Jino showet om tannhelse har blitt spilt på de ce. 95 barne skolene i Tanga regionen. Det var utrolig gøy og VELDIG folksomt. Det var norske studenter, study section, endel andre norske gjester fra TICC, ulike viktige folk fra Tanga og ALLE barna på barneskolen. Best camp group og Eazy men sto for showet.

Mr. Jino er et prosjekt som ledes av Mr. Martin. Han jobber med ungdommer som har droppet ut av skolen og hjelper de til å gjøre noe nyttig med hverdagen. De kaller gruppen sin Best camp group. Råttne tenner er noe man ser ofte i Tanga, og derfor er det blitt laget et show om hvor viktig det er å pusse tenner flere ganger om dagen. Morgen og kveld. Gjennom dans, skuespill og sang formidler disse ungdommene viktigheten av tannhygiene. Nesten alle vi møter på, kan denne sangen. Til og med barna vi møtte i masai landsbyen. Dette er et godt eksempel på en god jobb TICC gjør og hvor god innflytelse de har i samfunnet.
 Pynting. Folketomt og stille før stormen
Klar for show!
1 time senere....omringet av barn og det er VARMT!!!!
Venter spent på at showet skal starte
 Personally spilles på HØY HØY guffe og barna tar heeeelt av på dansegulvet!
 Og så var det plutselig vi som skulle danse i midten 
 Helt fult og barna trekker lengre og lengre inn mot midten. Her kan man ikke ha klaustroforbi 
 Ser på dukkeshow og barna kommer nærmere og nærmere. Alle vil se. Vi fikk mange nye venner :):)
 Oooh! Mr Jino! Oooh! Mr Jino!
Piga mswaki
Asubuni na Jiuni
Kabla ya kulala
Piga mswaki bwana xyee
Etter en utrolig bra dag som var utrolig vellykket tøffet vi hjemover på de hompete veien i Mr. Jino bilen. Dette var en dag med masse sang og morro. Musikk på hakke over det høyeste og barn som er i overmiddels + ekstase. Dette er nok en dag skoleelevene snakker om lenge.

Ta gjerne en titt på den lille video snutten av Mr Martin som synger Mr. Jino :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar