søndag 24. november 2013

Tembo Kijani

Da var kl 08.00 fredag morgen og 7 jenter var klare for en hompete kjøretur, en liten ferjetur og enda litt mer hompete vei for å komme frem til Tembo Kijani (grønn elefant). Hotellet ligger inni buchen og det var helt magisk å klatre opp i tre hytta vår, vi hadde til og med eget bad. Hyttene var utrolig koselige, med himmelsenger og glassløse vinduer.
 På ferja kan man ha med alt, biler, folk og kuer
 Her er vår idylliske lille hytte
Ingen glass i vinduene
 Himmelseng
Vårt flotte bad for helgen
Vi hadde tre flotte dager med god mat, soling, enda mer god mat, snorkling og enda mer mat. På stranda storkoste vi oss med frukt shake og lesing. Når vi ble for vamre ble det en liten dukkert, men vannet var såååå varmt at vi måtte legge oss på stranda igjen for å ikke bli kokt.
 Lise storkoser seg på stranda :D
 Kristine tæner
 Vi kan vel ikke klage på livet ?!?
Nyter helgen !
Vi fikk mer enn nok mat ! Varme rundstykker til frokost, hamburger til lunch og en fancy 3 retters til middag er ikke noe man kan klage på. Vi nærmest rullet rundt fra resturanten til stranda.
Storkoste oss ved frokostbordet. Pannekaker, varme rundstykker, ost, frukt og grønnsaker !
NAM!
 Lisbeth, Ingrid-Marie, Kirsten, Kristine, Lise og Johanna klare for middag :D
 En ganske så stor starter
 Hummer til middag :)
 Begge desertene så ganske fancy ut, så de måtte med 
 "Elefanten gjemmer seg i gresset" - Kan noen se det?
Natten var et eventyr i seg selv. Siden veggene bare gikk opp til navlehøyde var det mange forskjellige lyder iløpet av natten. Vi hørte havet, alle mulige små dyr og i trærne rett utenfor hoppet apekattene fra tre til tre mens de snakket apespråk sammen. Siste natten var det torden og lyn, men ikke noe problem da fikk jeg føle på hvordan det er å sove ute når det lyner og tordner. Så alt i alt har vi hatt 2 spennende netter. Om jeg drømte at jeg hadde ulike dyr på rommet eller om de faktisk var der, er en smule uvist !

Søndag morgen dro Kristine og jeg på dykke tur med ekteparet som driver Tembo Kijani og deres 4 år gamle datter som snakker 4 språk flytende. Vi så utrolig mange forskjellige fisker, sjøstjerner og kråkeboller. Jeg følte nesten jeg var med i en undervannsfilm. Siste stedet vi stoppet var en sandbank. Utrolig gøy å vandre langs den og plukke opp sjøstjerner og ta en titt på de. Ekstra gøy var det at både Kristine og jeg har kamera vi kan ha under vann, så det ble mange kule bilder
Kristine og jeg klare for snorkletur :)
Vi så ulike fisker
 Lise på havets dyp
 Småfisk
Fisk i forskjellige frger
 Kristine og jeg har det gøy under vann
 Kråkebollen er dø
 Skjell som kan klappe sammen, pass på fingre og tær
Vi hilser på sjøstjerner
:):):)
Vi fant sjøstjerner i mange varianter
Da var enda en flott helgetur over og jeg vender snuten "hjemover" for 2,5 uke til med praksis. Når vi kom tilbake fikk vi en liten smak av Norge - Marte, en av jentene her nede har fått besøk hjemme ifra og vi fikk en rute melkesjokolade hver :) Melkesjokolade som smelter på tungen - kan helgen avsluttes bedre ?!? :)
Nyter livet på stranda til langt på kveld
 Søte jenter - Kristine og Ida - mine to romkamerater for helgen :)
 Tull på stranda
Idag er det akkurat 1 måned til julaften - det vil si 1 måned til jeg kommer hjem - som igjen vil si at jeg må gjøre så masse som mulig og få med meg så mye som mulig de siste ukene :D Denne turen går aaaaaalt for fort !!!!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder - kanonfotograf :)
Hilsen Molly mjaaau som følger med :)

Legg inn en kommentar