mandag 11. november 2013

Helgetur til Zanzibar

Etter en kort jobb uke gikk turen til Zanzibar. Kl 15.00 møtte vi opp på den lille flyplassen i Tanga for å sette oss på et bittelite 13 manns fly til Zanzibar. Når vi kom frem til Kendwa Rocks, hotellet vårt, var det helt mørt og stjerneklar himmel. Hotell resturanten lå på stranda og det var tent masse fakler. Helt magisk ! Torsdag våknet Kristine og jeg opp på en sovesal og la fort merke til at regnvær på Zanzibar ikke er så idyllisk.

Etter en regnfull og kald dag tenkte vi det bare kunne bli bedre, og det gjorde det + resten av jentene kom iløpet av kvelden. Kendwa Rocks var mye større enn forventet. Det var mange små hytter i ulike prisklasser. Vi betalt litt over 500 kr for 4 netter for et tre mannsrom inkludert frokost med frukt, egg og pannekaker. Helt utrolig greit for den prisen!!! Kan anbefale alle å booke rom her, spesielt om du er ung og vil bli kjent med nye folk.

Når endelig solen kom frem var plassen helt magisk og regnet ble fort glemt. Vi har virkelig levd livet og koset oss. Vi ble kjent med en gutte gjeng så vi fikk mosjonert med vollyball spilling og vi dro på snorkletur. Kjempe gøy. 6 timers tur i flotte omgivelser der du snorkler med fisk. Langs stranda var det masse suvernier og ting å kjøpe til en dyr penge. Ikke så lett å få "rafiki price" da...Langs stranda lå det også mange forskjellige resturanter så det var masse å velge mellom og masse god mat. Kingfishen var helt utrolig god. På kvelden var det fint å ta en drink på stranden, praktisere litt engelsk og få oss nye venner.

Etter en så utrolig flott tur er det ikke en eneste ting å sette fingeren på. Vi storkoste oss med langhelg. Nå var ferien ferdig for denne gang og 5 nye uker på TICC venter oss før jeg gladelig roper hurra for å avslutte Afrika oppholdet mitt med 12 dager på Zanzibar :D
13 seters flyet til costal airline

Flyet var overboket så Lisbeth fikk sitte foran og vi lot den andre piloten bli igjen
Frokost
 Himmelsengen min for 4 netter
 Utsikt fra hotellet - flott strand og resturanten ligger til venstre
Flotte strender
 May Britt og Lise koser seg på Zanzibar :D
 Klare for snorkletur :D
Under vann
 Mating av fisk
 May Britt på havets dyp
 Flotte strender
 Kristine & Kristine - romkameratene mine for helgen
 Kveldskos
 Utrolig flott solnedgang :)
Solen går ned i paradiset - hade bra for denne gang, Zanzibar :):)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heia, takk for flotte bilder, du og du hvor fint dere har det!! Men hvor er nå denne Zansibar??? Hva er Zansibar kjent for??? Hva er historien til Zansibar??? Var det ikke engang en sang om Zansibar??? Klemmer fra det kalde nord hvor kuldegradene har kommet snikendes.....

Lise sa...

Ja vi kan ikke klage på gjennomsiktig vann og solnedgang på stranda ! Zanzibar er kjent for krydderet sitt. Om 2,5 uke skal jeg en tur til Stonetown "hovedstaden" til Zanzibar da lærer jeg sikkert litt mer historie :) Spørr meg omigjen da !

Legg inn en kommentar