torsdag 21. november 2013

Hurra, fremføring ferdig og bestått :)

Da var torsdagen her og jeg må vel innrømme jeg var litt nervøs. Det er en ting å ha en fremføring på norsk, men når den skal fremføres på engelsk blir alt med et litt mer skummelt. De siste ukene har vi jobbet med prosjekter som skal legges frem foran de andre studentene, ledelsen og "viktige menn/kvinner" her i Tanga regionen.

Min gruppe la frem tanker rundt å lage et aktivitetshus for psykisk utviklingshemmede, folk med rus problemer og psykisk syke. Vi la frem hvorfor disse menneskene burde ha et sted å gå til og vi la frem forslag til hva huset kunne inneholde. Bla ha en cafe der de kan selge varer, lære å håndtere penger, vaske osv,  dyrke grønnsaker, ha et rom der de kan perle, flette kurver, høre på musikk osv. Dette kan minne litt om kontaktsenteret der jeg var i praksis i Norge.

Vi fikk god tilbakemelding på prosjektet vårt og TICC har kanskje en sponsor som kunne tenke seg å legge inn penger i et sånt hus. Det er litt gøy å vite at dette kanskje kan gjennomføres i praksis. Tiden får vise:)
Jeg er klar for fremføring i Twiga hall i min fine kanga:)
Gruppa mi gleder seg til å bli ferdig
 Forsamlingen følger med på fremføring
Da var gruppe 1 igang 
Da var det vår tur
 Johanna og Lise er engasjerte i fremføringen 
 Siste gruppa - Ticc sin kanga som skal formiddle famileplanlegging
 Vi hadde fremføring for mange folk - men det gikk bra og alle besto. Da er det endelig helg. Jeg og 6 andre jenter skal på helgetur til Tembo Kijani, gleder meg :D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, det var flinke jenter det :) Klem fra oss gamle der hjemme....

Anonym sa...

Hva står TICC for???

Lise sa...

Ja var deilig å bli ferdig og ha en velfortjent helgetur :):) Pappa, hvis du blar litt lengre ned ser du at det står for Tanga international competence centre !!!:)

Legg inn en kommentar