lørdag 5. oktober 2013

Wazongu på fotballkamp !

Etter en uke med masse info var det deilig med helg. Selv om ikke været har vært helt topp var alle overmiddels klare for å gå på fotballkamp med swahili læreren,Siagi. Vi så jo ut som det fotball laget når alle møtte opp i røde fotballtrøyer og klar for afrikansk fotball stemning. Når vi hoppet ut av dalla dallaen (minibussen der alle får plass uansett hvor mange seter det egentlgi er) ble vi møtt av et folkeslag vi raskt skjønte var ivrige fotball folk. Det var jubling og lyder både utenfor og inne på stadion. Å komme seg inn på stadioen var jo et prosjekt for seg selv, når alle dyttet, snek, det luktet urin og det flagret brent papir overalt, ble man lett distrahert. Men tilslutt fikk vi betalt 3000 skilling (ca. 15 norske kroner) og presset oss gjennom mengden og opp på tribunen, der vi raskt skjønte vi skulle sitte trangt de neste timene. Er det ikke plass, moser man seg til plass !
May Britt og Lise klar for kamp!

Ikke det at fotball er min sterkeste side, men det er vel ikke meningen at ballen skal sparkes ut på sidelinjen heeeele tiden og fotball spillerne skal legge seg ned på banen "å bli skada" resten av tiden? Helsepersonell fikk mange løpeturer for å si det sånn. Etterhvert som kampen gikk virket det ikke som benkesliterne var helt enige i hva fotballgjengen på banen gjorde og plutselig begynte de å kaste flasker på en av fotballspilleren. Folk brølte og skrek og plutselig ble det nesten sloskamp rett foran oss. Heeeelt trygt på fotballkamp i Afrika ;) Vi avsluttet kvelden med middag på et italiensk pizza sted, med veldig god pizza. NAM NAM !!!

Klare for Afrikansk fotball

 Klare på tribunen før vi sitter som sild i tønne
 
 Dette var en av MANGE ganger legen var på banen
 Alltid noen som bare må løpe ut på banen
 Eller alle måtte ta seg en tur på banen ?
 Fotball lag på pizza resturant :)
I dalla dalla er alt lov. Plass er ikke et problem. Er det ikke plasser nok, blir det plasser nok. Hvor mange wazongu kan man få inn i en bil ?!?:D

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar