onsdag 11. desember 2013

DIPLOM !!!:)

Idag har vi hatt en fin avsluttning her på TICC. Ruth hadde en liten tale før alle programlederne sa litt hver om hvordan det har vært disse 13 ukene. Vi fikk i oppgave å sitte 2 og 2 og dele vår beste opplevelse fra praksis. Etterpå skulle partneren vår finne et kort de syns passet til personelighet og historien. Sigrid ga meg "Evnen til å verdsette det vakre og fremragende". Det var koselig å få :)
Tilslutt fikk vi utdelt diplomer på den afrikanske måten. Tror ikke jeg har hatt det så gøy på lenge. Zainab (ansvarlig for barn under 5 år og leder for alle programansvarlig) fikk i oppdrag å lese opp alle navnene våre, med etternavn. Deretter håndhilste vi/fikk klemmer fra alle de andre samtidig som mama Mzoo laget de merkeligste hylende lydene. Skikkelig afrikanske lyder mens hun klemte og løftet, lo og felte noen tårer. Liv og røre som dette finner man ikke på en norsk sermoni ihvertfall. Takk for mange flotte uker - jenter og alle som jobber for TICC. Har hatt utrolig mange fine uker i praksis og storkost meg på turer i helgene. Vil man oppleve global sykepleie i praksis, dra til Tanga, Tanzania :):):)
 Jeg mottar mitt diplom
 Tull og tøys - mye lyd
 Hurra for meg som har bestått praksis 
Hurra :) Hongera til meg selv !:)
Hongera !!! Gratulerer til alle oss som har bestått 13 uker i praksis :) Mens vi har vært i praksis har vi skrevet oppgaven vår og har dermed en liten uke ferie på Zanzibar før jeg kommer hjem på julaften til snø og julekos :) Dette betyr endeliiig juleferie :D:D

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar