mandag 26. april 2010

Siste stopp, Thailand!

Da ble det en liten tur til Thailand igjen, før turen går hjem til kalde Norge. I og med alt som nå skjer i Bangkok de siste dagene er Bangkok ikke det store stedet og ferdes, og det er ikke veldig lurt å forandre flybiletten i "asketiden"... Så derfor bestemte jeg meg for å dra til en badeby i nærheten av Bangkok med fine strender...hahah...sååå jeg endte opp i Hua Hin....

Hua Hin hadde en fin strand som strakk seg så langt øye kunne se, og det var helt sykt varmt, vannet var heller ikke engang avkjølende... Det litt mindre kule med dette stedet, er vell at det er litt for mange gamliser med thai jenter overalt, og vestlige ungdommer er vel kanskje noe som ikke eksisterer....

Å finne seg hotell skulle vise seg å ikke være det letteste. Her gikk det fra shabbi 1 til 2. Tittet vel på ca 10-15 forskjellige hoteller uten noe flaks, deribland "21 gesthouse" der du kunne få deg soveplass til 100 Bath (20 kr), men uten noe særlig mer utdypning av tema, droppet jeg det...Tilslutt fant jeg meg et lite hotell/gesthouse til 400 Bath om dagen (ca 80kr, dyrt iforhold til de forje måndene). Ikke dumme greiene. Ble til og med kompis med Indianer mannen som drev utleien på hele 9 rom, han fikset internett og drepte småkryp! Ganske festelig igrunn! ,)

Men alikevell klarte jeg å få meg masse nye «venner»... Ble kjent med en svensk mann/gutt som spanderte middag og hadde omvisning på hotell Hilton, som vi etterhvert fant ut at var rene "bikini-show-klubben" med ganske lettkledde Thai jenter, så vi dro etter noen drinker. Ellers ble jeg kjent med en gammel danske og thai taxi vennen hans, en thai selger og thai masør som ville vise meg rundt pluss en haug med andre folk. Takk og pris for at jeg også ble kjent med 2 utrolig søte og hyggelig svenske jenter som jeg var med de siste dagene. Utrolig mosomme og hyggelige, kjekt å «henge» med litt yngre folk og ikke baaaaare gamlisene:P Det gikk mest i avslappnig på stranda og tææne de siste dagene som var igjen av turen, ut å spise middag og surre litt på «night market» eller i andre butikker og det kjempestore Lotus-Shoppingcenteret.

Vi fikk til og med sett på live inspilling av en film ... kan hele filmen utenatt. 4karer gikk på stranda, tok av seg solbrillene samtidig og ser mysende rundt seg!

Fine dager igrunn :) Før turen gikk til Norge :(
HADE BRA KAMBODSJA, VIETNAM , LAOS og THAILAND !!! :(

4 kommentarer:

Alle oss her hjemme i Morellveien sa...

Hei Lise, Tusen millioner takk for en flott reiseblogg du har laget for oss alle, det har vært sååååå spennende og interresangt å følge med på din jobb som volunteer i Kambodja og vidre din spennende reise til forskjellige land i Asia.

Ninita sa...

Hei, dette var en fin og interesant blogg. Jeg har aldri vært i Asia, men får mer og mer lyst når jeg ser innleggene dine:)

Lise sa...

Hyggelig å høre :) Kan absolutt anbefale å dra til Asia!! Selv har jeg bare lyst til å fortsette reisen rundt der nede. Det er så mye mer jeg gjerne vil se og oppleve:D

Anonym sa...

Hej Lise! Trevlig blogg du har! Jag har en fråga och ett tips, och jag kunde inte hitta din mejladress på bloggen. Kanske skulle du kunna kontakta min mejl: chrislundqvist@gmail.com?

Mvh,
Chris

Legg inn en kommentar