onsdag 14. april 2010

Nha Trang til Hoi An

Vi ankom Hoi An rundt 6 om morgenen. Jeg tok en lur, mens Carlotte tok seg en dukkert i det iskalde svømmebasenget på hotellet. Resten av dagen brukte vi på å surre litt rundt i byen, skreddersy noen klær, spise litt... Vi leide også sykkler for hele 15 000 dong, 75 cent, tok oss en sykkeltur ned til sjøen, lå på stranda, men fant fort ut at vi ble rene sandmonsterne. Det ble en tidlig middag og en tidlig kveld ettersom det ikke var det helt store å gjøre her omkring.

Dagen etter ble kort og gikk mest til å igjen pakke sammen alle sakene våre, surre rundt i byen og fikse litt mer på de skreddersydde klærne og hente de før vi satte oss på bussen til Hue. Fra Hue - sove nattbuss til Hanoi. En busstur som tok langt over disse såkaldte 17 timene som var annonsert, men tiden gikk igrunn fortere enn forventet. Begynner å bli ganske vant med denne bussingen nu.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Du er blitt en liten neger snuppa :)
Herregud!! 17 timer på buss.. RESPEKT..!

Lise sa...

hihihi :) ja jeg haaper jeg har blitt noe brunere siden jeg dro fra norge:D noen av bussturene her er droye :P men det maatte jo testes ut!! :P

Legg inn en kommentar