fredag 2. april 2010

Piknik - Lises siste dag på jobb

I begynnelsen trodde jeg aldri den siste jobb uken skulle komme, men når den først er her må jeg si at det nesten er litt trist. Denne siste uken har gått veldig sakte og på en måte var det bra og, for å nyte de siste dagene med alle barna. Kommer til å savne dem så mye!!!! De er så herlige.

Fredagen som var min siste dag på jobb, hadde vi piknik for å gjøre noe litt koslig. Alle barna storkoste seg. Med sekkeløp, «ball race», spising av godis jeg hadde kjøpt, drikking av cola og andre morsomheter som vi fant på underveis. Og for å ikke å nevne spising av kokte egg. Det var tydeligvis noe som ALLE elsket, ikke vet jeg hvorfor...men utrolig populært! Det var en utrolig velykket siste dag. Det eneste som var litt dumt, er at jeg ikke er helt sikker på at de skjønner at jeg ikke kommer til å komme tilbake igjen når «Khemer new year» er ferdig.

Ble veldig populær når jeg hadde med godiiiisKommer til å savne dem


Han likte ikke leken - han begynte å gråte...hehe
Chhieng koser seg med sjokoladen
Ban Dith er en av de herligste som alltid!
Alt i alt har jeg hatt noen fine måneder på Children's Dream som jeg aldri kommer til å glemme. Har virkelig opplevd folket på en måte du aldri ville sett om du hadde vært ferie-turist. Å jobbe her nede for noen måneder er noe jeg apsolutt kan anbefale for alle, men jeg må si at jeg er glad for at jeg nå har noen uker på å reise, for å sette prikken over i'en på oppholdet mitt.
Men det verste, er at jeg ikke tror de helt skjønner at de aldri ser meg igjen :(

3 kommentarer:

Mamma sa...

Det er noen nydelige barn du har fått anledning til å være med å ta hand om de siste måndene. Skjønner at du vil savne de. Jeg vil savne alle de flotte bildene du har sendt av disse hjerteknuserne.Ha en fin tur videre.
klem mamma

Sandra sa...

Herlighet for noen skjønninger <3
Det ser så gøy ut at jeg får ikke sagt det nok ganger.. Og nå er du ute og reiser din heldig-gris.. Gleder meg til du kommer hjem ;)

Lise sa...

jaa vet, er saa rart at jeg aldri kommer til aa se dem igjen:D men gleder meg til aa vise dere noen smaa filmsnutter av naar de snakker engelsk.. det er det herligste jeg har sett<3

Legg inn en kommentar