onsdag 14. april 2010

Hoi An -> Hue -> Ha Noi (Hovedstaden i Vietnam)

Vet ikke helt hva jeg hadde sett for meg Ha Noi som, men ikke slik som det var ihvertfall. En utrolig stor by der det var totalt umulig å få oversiktien over noen ting. Spesielt når man ikke helt fatter hvor man bor på kartet, og gennerelt bare er lost, det plaskregner og folk gennerelt bare gir deg feil beskrivelser av veien. Fikk ikke de største intrykkene av plassen uten om at det var skittent, reinete, frustrerende, men en helt annen og større del av vietnam som absolutt er verdt å se (kan jo alltids satse på litt bedre vær). Det er jo tross alt hovedstaden :) Første natten bodde vi på Elizabeth hotell, ikke å anbefalle,det var rått pga aircon maskinen var ødelagt og det luktet rart, alle klærne våre ble fuktige og frokost buffeen var ikke mye å skryte av. Hotellet vi fant etter Halong Bay var ivertfall VELDIG MYE bedre, Hanoi Capital Hotel, rene senger, varmt vann og hårføner, andre gang jeg har føna håret siden januar:)

Etter å ha blitt forfulgt av en gutt (med noen problemer) som syns det var fasinerende at vi var så skittne på beina etter alt regnet, møtte vi en kar som jaget denne forfølgeren bort fra oss. Denne karen var fra New Zeland, men bodde for tiden i Australia. Utrolig festelig kar. Vi joina han og noen venner av han for en interesang middag. Før han ble med meg og Carlotte på «Water puppit show». Verdt å se selv om alt var på Vietamesk. Morsomt med alle dukkene som hoppet opp og ned i vannet og alle de forskjellige dukkene de hadde laget. Salen var helt full og bilettene ble fort utsolgt, så det virket som det var en sikker vinner å dra på dette theateret :)

Water puppit show

Vi er utrolig ryddig av oss når vi er på tur :) Må si jeg begynner å bli passe bra lei av å pakke opp og ned alt vi trenger hver dag

1 kommentarer:

Rebecka^^ sa...

Hørtes Gøy ut! Driver med en skole opp.g nå.. fint å få litt peiling på dette ;)

Legg inn en kommentar