torsdag 18. februar 2010

Thida's House

Nå har jeg funnet ut hvorfor voulenteer huset vi bor i her i Seam Reap blir kaldt Thida’s house. Det er fordi Thida betyr engel på Khemer. Og de ser på alle oss frivillighetsarbeiderne som engler. Utrolig søtt igrunn J Her er noen bilder fra huset :

"Chocolat road" blir veien vår kaldt. Siden veien ser ut som en sjokkolade vei når det regner. Så om du er heldig kan du finne noen folk som vet hvor veien er, men I og med at man ikke har gatenavn I Kambodia kan det vœre Ganske vanskelig til tider…

Her spiser vi frokost
Her er trehytta

Slappe av i hengekoyer

Haugen med skittne klœr blir bare større og større for hver dag. Smule tiltak å vaske klœr for å vœre helt œrlig. Vaskemaskin kunne vœrt tingen??

3 kommentarer:

Gunnar sa...

Kansje dere "rikingene" skulle leie dere lokal vaskehjelp, for å styrke den lokale syselsetting?

Klemmer fra snøværet i Asker

Sandra sa...

DU? Engel du liksom? Neida bare tuller.. du er engelen min også :)Det syns jeg var en god ide fra din kjære far.. Viktig med rent tøy. Uff som det snør ja.. du skulle sett alt kaoset ;) D

Lise sa...

HAHAH du er en morsom skrue du Sandra!!! Rene kler har man ihvertfall ikke etter aa ha opplevd Snoul!!! du skullee sett, bildene kan ikek engang beskrive hvor skittne vi var, ALDRI vert saa skitten i heeele mitt liv!!

Legg inn en kommentar