lørdag 20. februar 2010

Der ingen kunne tru at nokon kunne bu

DAG 2
Da var natten over og vi måtte igjen tenke på at vi var i midten av ingenmansland å prove å finne en pick up som kunne frakte oss videre til Sen Monorom. Men som alt annet skulle dette heller ikke vœre så lett, men etter masse om og men klarte vi å finne en veldig fin minubuss som skulle gå 10.30 for bare 5 dollar hver. Mens vi speidet ut på den stakkarslige nedslitte byen prøvde vi også å få i oss litt frokost.Men når tiden nœrmet seg avgang,måtte det jo vœre noe som ikke stemte... Alle Khmer folkene hadde lœttis og vi fan tut at vi slettes ikke skulle sitte I en “luksuriøs minibuss” men trøkka inni en pick up. Vi ble pressa inn 6 mennesker der det tilvanlig er plass til 4, så vi satt med beina opptil haka de neste 4 hompete timene, med sekken i fanget. Ellers hadde han med seg et lasteplan med mat, ting og tang og en motorsykkel og 5 andre Khmer folk på toppen av lasteplanet.
Hotellet vi tilslutt endte opp var utrolig fintNaboenHer kjopte vi frokostVentet paa pic up / spiste frokostDette var det vi hadde i vente !?!?!?"Der ingen kunne tro, at nokon kunne bu"
Og midten av ingensted kunne det plutselig stå “et hus” også kaldt en plankehytte. Men det beste med hele turen var at sjåføren ihvertfall hadde sans for humor når han spilte vanlige vestlige sanger på full rulle i bilen. “DJ-CAMBODIA” som han kaldte seg så fint.

Endelig var vi faktisk fremme ved det roligste, mest fredfulle og herligste stedet jeg har sett på lenge, Nature Lodge. Hovedbygningen var en 3 etasjes trehytte, som var veldig eksotisk med hengekøyer og stearinlys. Ellers var alle soveplassene mindre hytter rundt omkring. Her gikk det også ville hester, hunder, kuer og katter rundt og alt var så stille og rolig at man kunne høre en nål falle på gulvet. De kronglete veiene de siste 2 døgnene var virkelig vœrt å komme opp til dette stedet, nesten som et lite idyllisk natur paradis

Men som alltid matte det oppstå et lite problem, vi kunne ikke dra på elefanttur søndag likevel så enten matte vi droppe elefantturen eller bli en dag lengre. Heldigvis fikk vi snakket med jobben så vi kunne bli en dag lengre og også få med oss tur nr 2 her oppe- fossefallene. Var egentlgi en utrolig bra løsning

Hovedbyggning

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar