søndag 14. februar 2010

Happy valentine

Etter nok en vandrende natt runt på rommet, var det søndag igjen. Nå har Alice, jente fra England, flyttet opp på rommet mitt, så nå er jeg ikke lonely lenger:D Når jeg kom opp på rommet fra frokost fant jeg et lite kort formet som et hjeret på rommet mitt. “ Lise, What can I say, you’re got such a lovely big pair of…. Eyes! Be my Valentine? Mitt lille romantiske kort var fra Alice, hun prøvde seg på en Khemer måte å gi komplementer på tror jeg:P Utrolig søt ihvertfall!!

Bortsett fra en koslig morgen har jeg vœrt en liten tur å besøkt de trofaste vennen mine, ser de hver dag. De er så trofaste og du kan fortelle dem alt, og det beste av alt er at man kan snakke norsk med dem. Det eneste problemet er at jeg er liiiit red for dem… hihih
J

Mooooo
Vi har slappet av ved basenget like rundt hjørnet, Bamboogarden. Utrolig deilig og bare slappe helt av å føle ferie modus en gang I uka. Ukene er som regel Ganske slitsomme så greit å bare slappe helt av uten å gjøre noe som helst. Idag dro også den siste av de såkaldrte “gammle” voluenteerene hjem, så nå er vi de “gammle” volunteerene sopm må vise de nye rundt når de ankommer løpet av neste uke. Det kommer 5 nye jenter. 2 fra Nederland, 2 fra Australia og en fra England, gleder meg til å mote de. Men det betyr at jeg må fortsette å praktisere engelsken min. Glemmer jo snart ut hvordan det er åsnakke norsk. Alice syns det er veldig gøy å lœre noesk, og litt flinkere til å huske enn Charlotte :P hahah så til nå har hun lœrt “ Hvordan går det? “ “Bare bra” og “takk” ooohhooo kan jo nesten ha en lang samtale!! J
Ellers hadde vi også en Ganske festelig kveld ute. Vi ble utfordret I limbo-dansing av noen amerikanske gutter og vi driver fortsatt på og utforsker de utrolig mange stedene å gå for en drink eller lignende.1 kommentarer:

SANDRA sa...

Åhh så fine bilder.. Ja du er vel en av de drevne du nå.. ;)
Uff, skulle sendt deg en melding på valentines day.. <3 Jeg er iallefall veldig glad i deg da.. LIMBOOOO! Kult.. Battle når du kommer hjem?

Legg inn en kommentar