søndag 7. februar 2010

Heeeeeeeelg!!!

Har hatt en såååå fin helg!! Endelig litt tid til å slappe helt av og gjøre akkurat hva man vil hele dagen. Vi startet helgen med pizzamiddag, før vi tok turen ut på byen, utrolig morsomt. Tror jeg aldri kommer til å bli lei det rare utelivet her, dansing i gatene, livemusikk i pub streaten og masse rare folk.
Siem Reaps uteliv
Lørdag gikk turen til West Baray, viste igrunn ikke helt hva vi skulle. (West Baray er ett kjempestort vannresoar, som en innsjø - håndlaget for 1000 år siden....) Men etter en utrolig morsom, homppete tur med Tuktuken med Alice, Emma og Charlotte (engelske jentene) var vi fremme ved noen falleferdig hus nede ved “stranda”. Opplegget her var å bare slappe av i hengekøya inni et trehus på noen høye påler (vann rundt oss på alle kanter). Om man ville bade måtte man gjøre det på Khemer-vis, altså med shorts og klœr som dekker magen. Så vi leide de frecheste shortsene for 1000 real, og plaskket rundt i vannet med baderinger. Vannet så utrolig skittent ut, men etterhvert fant jeg ut at det var sanden I bund som ga den ekkle fargen. Vannet i seg selv var ganske rent, uten om alle vann-edderkoppene som surret rundt overalt. Ble faktisk litt brun/solbrent når vi plasket rundt. Lunchen her…hahaha ja jeg vet ikke heeelt hva vi spiste. Men vi satt ihvertfall på gulvet med hver vår ris pose og spiste grillet frosk og kylling lignende dyr. (Der alt var med, til og med føttne til kyllingen som er et langt bein og i enden er det 3 -4cm lange klør med noen svidde hår stumper (ekstra snacks)). “Jammi jammi jammi to my tummy tummy tummy”, som vi ville sunget på skolen …hehe

Paa vei til West Baray
Vi spiste avskjeds-middag på Vitkings, for Elizabet, min tyske romkamerat som reiser søndag. Før vi avsluttet dagen med en laaang masasje. Før vi igjen måtte stå opp på søndag og si hade til Elizabeth L var litt trist, nå blir jeg lonely på rommet mitt. Resten av dagen slappet jeg bare av ved basenget. Utrolig deilig !!! HAR BLITT BRUNJ Endte opp med enda en masasje idag, så morsomt når vi var rundt 8 av oss som var på samme rom og bare høre hva de forskjellige damene hadde gjort for slags masasje på hver av oss…hahah det var mye forskjellig… Men nå må jeg ta kvelden, må stå opp ekstra tidlig for å stå i dusjekø imorgen i og med at vi ikke har vann oppe, så alle må dusje nede… God natt!! Eller som Khemer folket ville sagt: Flott natt, ønsker dere lykke, rikdom og suksess og ikke glem skjønnhet for resten av livet.

Leonie, Alice, Mehina og Lea

Lise og Charlotte

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar