onsdag 3. februar 2010

Pass på så du ikke ender i skammekroken

Disse to ukene har vi brukt til å lœre om farger. Utrolig gøy, men må si at det å lœre bort engelsk til en saueflokk du først må temme er ganske vanskelig, men man ser forbedringer hele tiden. Hele uken har/skal vi fortsette å pugge farger, det tar sin tid. Vi fisker papir-fisker i forskjellige farger, bruker balonger og finger maling til å lœre de forskjellige fargene... Noen av barna snapper opp alt vi sier såååå fort, mens andre klarer ikke helt å koble, Vi spør feks: ”hvilken farge er dette?” så svarer de: ”hvilken farge er dette?” og så ser de spørrende på oss, istedenfor å svare feks: ”rød”. Jeg og Charlotte har fått i oppgave å synge og spille gitar i morgen sirkelen...HAHAHA... tror det er det verste jeg noen gang har hørt.... Og det blir kanskje ikke noe bedre at vi alltid dør av latter for jeg spiller i G-dur og Charlotte synger...hmm... i en litt mer opra form aktig tone, og jeg kan ikke heeelt teksten heller. Jeg tror igrunn barna synes vi er ganske dårlige artister, i og med at de er vant med den forrige volunteeren som nœrmest var en ”proff” sanger & gitar spiller.


Stolt av fiskene mine!!

Vœr snill, ellers ender du i skammekroken…haha

Men over til noe helt annet; vi har vœrt og tatt danse time! 3 gutter i front som var kjempe flinke til å danse en form for rar dans. De var så morsomme og man lœrte så masse dansetrinn som var så ut av det blå at jeg brukte mesteparten av tiden til å le... vi hoppet rundt og shaket armer, bein og rompa, og vi surret rundt som en saueflokk....ca 40-50 stykker....det var skikkelig god trening for 1000 real, dvs 0,25 dollar... ikke dumt ...det er noe jeg kommer til å gjøre mange ganger, anbefales til alle som drar hit!!!! :D Det var så utrolig gøy, nesten verdt hele turen hit til Kambodsja:D hihi.

Vi hadde også en utrolig morsom kveld ute på byen sist lørdag, sjekket utelivet i Seam Reap. Det tok helt av med folk dansende på bord og benker, uten noe form for rytme til "urgammel musikk" som var populœr for 5 år siden. Men for all del, hvis du vil ha deg en god latter dra til "THE ANGKOR WHAT?"


Når du først er i slaget kan ”disko tuktuk” også anbefales:P haha Det er en tuktuk som kjører rundt i byen med disko-kule og fullt musikkanlegg inni tuktukk'n. Tuktuk eieren kjører rundt som en galning og elsker at vi syns dette er gøy!! Kan nesten minne om en forminsket russebuss.


4 kommentarer:

Aud sa...

Flott å lese at dere har det fint og gøy og at det skjer noe nytt hele tiden. Pass på helsa og DRIKK MASSE VANN jenta mi, klemmer fra mamma.

Lise sa...

ja det er ikke dumt her, akkurat nå sitter jeg og spiser frukt og kjeks med pianøttsmør, før jeg skal ta en liten lur før neste jobb økt...vannflaska i hånda :)

Anonym sa...

Det høres jo fint ut med litt prøyserdisiplin på de ungene. Det ser jo ut som du har det strålende der ute i jungelen. Her er det -10 og snevær. Har du ikke fått shoppet noe ennu??
Mvh Egil F

Lise sa...

Takk for det Mr Fris! er ikke dumt her med +35 og shopping blir det nesten litt mye avv:D , hvordan skal man faa med seg alt hjem??

Legg inn en kommentar