tirsdag 12. januar 2010

THAILAND :D

Etter endel venting, en litt forlang flytur (fasinert over hvor store fly som faktisk finnes :P ), litt for mange snorkende mennesker og mange morsomheter, endte jeg og pappa endelig opp på flyplassen i Bangkok. Vi ble møtt av en mann som kjørte oss 2 timer nedover langs kysten til Jomtein. Utrolig herlig kar, men fattet ikke stort, så han bare lo og "jattet" med. Her er det relativt varmt kan man si... ikke for aa gni det inn, men ca 50 grader forskjell fra Norge!! Men nå har vi ihvertfall kommet oss vell frem og nå skal vi ut å spise middag :)

4 kommentarer:

SANDRA <3 sa...

ÅHH, kjedelig med lang flytur, men regner med at det var verdt det:) Skulle gjerne vært der. Hadde vært kult hvis du fikk filmet litt eller lagt ut noen bilder. Da kan vi iallefall sitte å drømme oss bort.

Lise sa...

Jaa apsolutt verdt det!! Utrolig fint og varmt her! må bare jobbe litt med fargen, er jo likblek iforhold til alle andre! og skal prove å få inn noen bilder ;)

Anonym sa...

Så fin blogg Lisemor!! Virker som at du har det supermorsomt og koser deg i varmen:) hehe, må si at jeg er ganske så misunnelig!! Savner deg skikkelig, gleder meg til vi begge kommer hjem og kan finne på noe sammen<3 Du er supertøff som har dratt på denne reisen søta, kos deg supermasse videre!! :) Love you<3 Masse klemmer fra din, Emilie!! <3

Lise sa...

Her er alt supert!!:D det er evigheter siden jeg har sett deg, saa gleder meg ogsaa til aa se deg igjen Emilie :D Haaper alt er bra med deg paa folkehoyskolen<3<3

Legg inn en kommentar