fredag 15. januar 2010

Livet i Thailand

Her er alt helt flott!!! Ligge på stranda er vel det mest slitsomme jeg har gjort iløpet av de siste dagene. Og mitt største problem er at jeg er utrolig bleik, så har igrunn ikke det store å klage over. Uten om å ligge å steke i sola spiser vi masse god mat, har vært på Thailansk magiker show, shoppet og vært ute om kvelden. Vi har vært på alt fra thai, dansk og tyske barer til «Kåres party bar» med gammliser og tilslutt en "Bikini-klubb" med lettkledde Thai jenter.. Det sistnevnte stedet har sin egen lille histori, men for å si det sånn kom vi oss fort videre. Lært en ting: Aldri lur på hva som er bak en sort gardin i ei bar-gate;)

Prøvde meg på en liten klesvask idag, men det endte med at de hvite klærne ble gul/grønne etter å ha vært ute på balkongen til tørk, så kan vel ikke kalles helt vellykket:P Men for å være helt ærlig vet jeg ikke helt hva man skal si om klesvasken til folk her omkring heller, alt henger på stativer gatelangs (og det atpåtil med det som de vasker for andre - "laundry service").

Prisene her er rimelige og man får mye for pengene, så det er gøy å handle!! Utrolig masse rart i de forskjellige hyllene, mye fint og masse litt mindre fint. Kan jo finne Printerer og mp3 spillere til noen hundrelapper og klær til noen ti-ere. Dette livet passer meg egentlig helt ypperlig!! :)


2 kommentarer:

Anonym sa...

S.T: kjøpte du printeren? Tihi:)

Lise sa...

Nei, Pappa :) hehe...lov til aa skrive navn :)

Legg inn en kommentar