onsdag 20. januar 2010

Første natt i trehytta :)

Hadde en veldig fin første natt i den nye sengen min, i et halvstort knirkene trehus. Selv om huset ikke er isolert, veggene er tynne(enkle planker med hull i ) og gekkoene kravler rundt overalt, har huset en veldig fin sjarm. Deler rom med en Tysk jente, Elizabet, som er veldig søt. Frokosten er mellom 06.00 og 10.00 og du kan velge mellom så mye forskjellig!! Alt fra en liten brødskive, fruktsalat til pannekaker eller ris suppe. Spiste pannekaker idag :D I løpet av dagen kom det flere og flere av de «nye» som skal bo her i volunteer huset. Jeg og Marte, ei norsk jente fra Son, var på en liten sykkeltur rundt i byen og spiste lunsj, deilig at det er noen man kan snakke norsk med!! :) Syns det var litt skummelt å sykkle fordi det er sååå mye trafikk overalt. Og det er så mye nytt å se på hele tiden, håper jeg venner meg litt mer til dette etterhvert.

Det regner litt om dagen. Her i Kambodsja er det noe som kalles «Mango regn» som varer noen dager, håper det fine været kommer tilbake til helgen:) Hadde sett for meg at det skulle være utrolig mange rare og litt "ekkle"lukter her i Kambodsja, men ble egentlig posetivt overasket gitt!! Helt til jeg kom inn paa markedet... skulle gjerne likt å sende dere lukten, ikke bare vise ett bilde...hehe


Vi spiste god velkommstmiddag med alle volunteerene i huset. De hadde laget koldtbord, så det var masse forskjellig Kambodsjansk mat. Huset er ganske trygt, alltid noen som er her. Det bor en Kambodfsjansk familie her og Annemarie (fra Nederland) og Tivi (Kambodsja) som er ledere her. De er på huset store deler av dagen og om vi har spørsmål kan vi ringe dem om de ikke er her."Tuktuk"

4 kommentarer:

SANDRA sa...

SPENNENDE! Syns det er like gøy å lese hver gang. Lykke til med de første skoledagene da.. Jeg vurderte å kle meg ut soom en liten kambodsjansk jente og leke elev ;) Savner deg <3

Ingunn sa...

Åååå! Så fint! Jeg har alltid drømt om å sove i en sånn seng. Det gjør ikke noe med enkel standard, det er jeg HELT enig i. Det ser ut til at du har det kjempefint, Lise:)

Lise sa...

Ja absolutt, jeg lever livet til tross for en iskald dusj om morgenen og fluer og gekoer i taket! Idag var det sol og sommer, 36 grader:)

Anonym sa...

Good luck Lise! :) guguugigugigi
Ziga

Legg inn en kommentar