mandag 18. januar 2010

"Lises nye hoff"

HAHA... idag fikk jeg meg en god latter på stranda. Jeg lå og halvsov og ante fred og ingen fare... så følte jeg plutselig at noen satt å stirret på meg, og ved siden av meg satt det plutselig en kar. Han kom fra Tyskland, var 25 år og var en traktor gutt:P hihi Han var morsomm og veldig lett å prate med! etter ca 2t måtte han og faren dra. Satte på musikk og la meg godt til rette for å nyte solen igjen, men der tok jeg feil. Jeg åpnet øynene 15 min senere og tror du ikke der satt en ny kar ved siden av meg HAHA... trodde jeg skulle dø... Denne gangen en Albaner, som vistnok hadde holdt øye med meg de siste dagene... scary! men han var jo hyggelig! Etter enda en evighet kom jeg meg endelig tilbake til hotellet vårtog tenkte at jeg aldri kom til å møte mitt nye bekjentskap igjen!

Pappa og jeg dro opp i et høyt tårn på toppen av ett stort hotell (240m) og spiste Thai koldtbord middag i 52 etasje, mens vi snurret sakte men sikkert rundt i ring. Vi tok en vanlig heis både opp og ned, mens de tøffeste kunne ta taubane opp, og suse ned med seletøy dinglende i en lang stål wire....

Mens pappa og en kollega slo av en prat, fant jeg ut jeg skulle ta meg en tur å kikke i butikker... men da hørte jeg plutselig noen rope: «Lisa, Lisa Hallo» og bak meg sto denne Albaner gutten... fikk meg en god latter igjen! hva er sansyneligheten for at jeg skulle se han igjen?? Klarte ihvertfall å riste han av meg, men da kjente jeg det plutselig var noen som kløp meg i armen, og der satt det en stakkars liten vettskremt dopa ape!! Han som eide den nekta å ta den før han hadde tatt et bilde å solgt det til meg, huff... fikk så vondt av den apen... Hva folk i dette landet gjør for å tjene usle 300 bath, 60 kr... I forfjamselsen strevet jeg rett inn i en fransk gutt som jeg endte med å slå av en altforlang prat med... Etter langt om lenge klarte jeg endelig å komme meg tilbake til pappa og kollegaen, hvor jeg endte opp med å spille et artig terning-spill med ei av bear-bar jentene/serveringsdamene, hun var utrolig søt :)

Så var det hjem til pakking. Reiser til Kambodsja imorgen. Ønsk meg lykke til !! :)4 kommentarer:

SANDRA sa...

Typisk deg da å rote deg borti noen snåle menneske. Jaja adressen min er jo Hurdalsgata 16 2003 Lillestrøm

Lise sa...

haha :P alltid forfult av raringer !
du får folge med postkassa !:)

. sa...

hmmm må si meg enig med Sandra der!!!!!!!! du har liksom en egen evne til å komme borti slike sjarmtroll!!!! hmmmm ja ja slik går det når en er så STRÅLENDE vakker, men du skulle vi hatt en skyp dsate en dag??? Høres ut som du koser deg å ser mye gøy!!!! foøler jeg er der med deg:) kos deg masse MASSSE videre:) Følger spent med på neste innlegg!

Lise sa...

ja begynner jo aa lure hva som er galt med meg...:P haha begynner aa bli lei av raringer! ja skype date er jeg med paa, men du er jo ALDRI paa skype...send meg mld paa face nar det passer:)

Legg inn en kommentar