lørdag 13. november 2010

Titting i Barcelona og Fotballkamp

Vi startet første dagen i Barcelona med en halvlusen frokost på hostellet, før vi dro til sjokolade museumet. Helt greit nok, men bra det var gratis. Resten av dagen kunne vi disponere selv. Vi tok oss en tur inn i en stor park. Et godt valg. Vi kom frem til en stor fontene, solen strålte og vi var en liten gruppe på 5. Kunne vi hatt det bedre?

Sjokolademuseum
Bambiiii

Fontenen mitt i parken
En av mange kirker
Lunch tid
Mye rart å se på
Etter en liten ”power-nap” på rommet dro vi på fotballkamp. Ble ganske positivt overasket. Var gøy selv om jeg tro det var flere i klassen som ikke helt har forstått fotball…. Det dukket opp noen gullkorn :
Klassen på Camp-Nou


”BARCA BARCA! Lise: Balsam? Hvorfor roper de balsam? Litt uti kampen, Elin: Hva skjedde nå, Aksel? Aksel: Offside. Marie : Hva vil det si? Aksel: Forklarer... Marie: Teit regel! Noen minutter senere. Marie: Hva skjedde nå? Elin: Vet ikke, bare klapp! Elin: Skjønner ikke en dritt jeg. Stefan: Ikke jeg heller! Andre omgang, lagene har skiftet side. Lise: Hvorfor skyter de på sitt eget mål? Et kvarter igjen av kampen. Stefan sier fornøyd: Nå begynner jeg å skjønne litt!! Reiselivsklassen på Camp Nou !!! :D BARCELONA !!”

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar