fredag 19. november 2010

Hva å gjøre når man har fridager :D?

To av dagene hadde vi fri. Det ente med et lite besøk bort til et tårn som hadde utpekt seg i mørket. Ellers ble det litt shopping og tidenes koseligste lunch. Vi handlet mat i butikken og tok det med oss ut i den store parken og spiste der. Solen skinte og været var flott, blåste litt. Men det ble en billig lunch som var utrolig koselig og avslappende:)

Lunching på gang

Var i toppen her og så på utsikten :)
Vi fant oss noen flottw resturanter der vi spiste middag med utsikt ut mot gaten. Kjempe god mat og hyggelige folk:)
Vi tok oss en tur opp til Montjuic og til Pablo Espanjol. En liten by høyt oppe i landet. Været var perfekt og det var veldig fint å tussle rundt gatelangs i de koselige gatene. Hele ”byen” var bygget opp av mange forskjellige stiler og man kunne finne mange bygninger fra den ”virkelige verden” bare forminsket her. Vi spiste lunch i solen der jeg rakk a bli solbrent. Vi testet ut Paella, det er jo tross alt nasjonalretten. Men må si jeg ble litt skuffet, burde kanskje funnet et bedre sted å spise det?!?!
hahah - dette passet perfekt til skolens reglemang
Pabl Espanjol


Las Rambla - Handlegata 2km lang

Vi var innom matmarkedet i den store handlegaten, Las Rambla. Alltid gøy å titte på slike ting. Alt er så stort i motsetning til Norge. Alt er så ”overdrevet”. En helt annen type kultur.

Lurer på hvor lang tid det skal gå før de finner ut at de leder oss feil vei ?!?!?
Måtte jo en tur på stranda men var jo ikke akkurat strålende vær den dagen...
HADE BARCELONA !!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar