søndag 14. november 2010

Akvarium, Montjuic og en liten tur på vilspor..

I dag gikk turen til akvariumet. Som vist nok skulle være Europas største…( i ettertid fant vi ut at glassbuen med fisk som svømte rundt oss, var Europas største). Men akvariumet derimot, var kanskje ikke det største å skryte av. Vi bestemte oss for å ta taubanen opp til Montjuic, istedenfor å gå… Tok sin tid å stå i kø, men var tidenes utsikt når vi først kom opp i taubanen. Ikke at den kan sammenlignes med den jeg tok i Vietnam, men var fortsatt verdt de 9 Euroene vi måtte betale. På toppen kom vi til en borg, vi tittet rundt og så på den flotte utsikten. 
Utenfor akvariumet


I Barcelona var det igrunn ganske fint
Endelig heeelt på toppen!!!
Gunnar i full fart oppover bakkene, dagens trim !
Vi kjørte bare taubane 1 ikke nr 2 helt til toppen, vi var spreke å gikk siste bit
Utsikten fra taubanen
Utsikten fra første stoppested
Alternative måter å få med en rullestol inn og ut av undergrunnen
Alt gikk fint helt til vi skulle ned fra toppen da klarte Elin og jeg og forville oss fra gruppen. Vi følgte etter en vinkende blond jente vi trodde var Julianne. Men etter hvert fant vi ut at det ikke var folk fra klassen, men da var vi alt på vill spor. Vi jogget nedover alle gatene og stresset rundt til vi ble helt svette og etter hvert fant en liten del av gruppen. Det ble sent før v i fant hostellet igjen og tror alle var passe bra slitne i beina.
På villspor i mørten ??
Da var det deilig at hele klassen dro på en kina restaurant i nærheten og spiste god mat som kom veldig raskt. Passet oss midt i blinken !! :D

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar