fredag 5. november 2010

Miljø uke på Risøya FHS

Første dagen av miljøuken (1-5 nov), gikk turen ut til geitene og rydde plass i skogen. Vi hogget og sagde trær og brant ned en hel haug. Vi var ganske flinke, men geitene ble til tider litt innpåslitne. Vi fikk ikke engang spise i fred. De hoppet opp på oss og nærmest klattret opp på oss for å få tak i de tørre brødskivene vi skulle spise. Ble ikke mye mat ro.

Tirsdagen hadde vi tidenes verst vær, med stiv kuling og plaskende regn som kjentes ut som haggel. Ute å bygge hytte i slikt vær er liksom ikke det helt store. Var overbevist om at vi skulle blåse bort der vi bar materiale som noen helter inni skogen, ut på berget, inni, oppover og rundt om før vi var på toppen av et lite fjell der hytta hadde en koselig beliggenhet med fin utsikt ut mot vannet.
Brygge bygging
Undervanns hjelp for å fikse på bryggen
Hyttebygging
Alt er kanskje ikke like gøy ?
Maling på gang
Tredje dagen var litt mer avslappende. Endelig en innedag for å være med å skrive ”veggavis”. Mye festligere enn jeg hadde trodd. I løpet av uken kunne man rydde ute hos geitene, bygge bro, rydde, jobbe ute ved gapahuken, male ute, male inne, skrive veggavis og generelt gjøre skolen til et hygglige sted. Veggavisens jobb var da å gå ute å samlet inn bilder og skrev litt intervjuer og fikset og styrte. Var så moro at jeg ble med dagen etter og litt på fredagen også. På fredag jobbet jeg også med standen til reiselivsklassen. Klippet og limte ting opp på plakater. Tilslutt må jeg si at linja vår så ganske interesang ut, selv om det ble stor konkurranse fra de andre standene med store seilbrett og diverse andre utstyr. 
Prøvde å fange opp noen fine bilder til veggavisen
Intervju av miljøsjef
Arbeid med veggavisen :)
Endelig var Risøya Folkehøyskole klar for foreldre dag og veggavisen ble veldig flott :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar