søndag 28. mars 2010

Min siste søndag i Siem Reap

Nå som den siste uken min i Siem Reap starter, må jeg jo omtrent planlegge hva jeg skal gjøre hver eneste dag for å få med meg alt. Er så mange forskjellige ting som bare har blitt utsatt og utsatt fordi man tror man har god tid... Søndagen spiste vi ihvertfall lunch på Blue Pumkin. Jeg forbinner stedet med en iskrem bar, fordet jeg er der litt formange ganger i uka og spiser «American cup», verdensbeste is med brownie, karamell saus, nøtter, sjokolade og andre små fancye greier :) Idag slo vi til og med ut håret å spiste lunch der, før vi gikk rett på isen igjen. Beste stedet i byen om man vil slappe av, i 2 etasje er det nemlig full aircon og hvite sofaer der man kan sitte/ligge å slappe av.

Etter en raske middag på Temple Club, gikk turen for «Fish massage». Det er en spesiell fisketype som spiser dø hud, fisken blir mett og jeg fikk fine og glatte føtter. Var ikke så ekkelt som jeg hadde forestilt meg, kilte bare litt... Det var ganske behagelig å sitte der å slappe av med en haug med fisk surrende rundt føtte mine.


Suzan, Roya og meg
Noen som syns det kilte for mye, så ikke mer enn fingeren gikk ned i akvariet

Igjen klarte noen av jentene å lure meg inn på Blue Pumkin igjen , så da ble det enda en is og avslappning før turen gikk hjem på sykkel og legge seg, før min siste jobbeuke som starter snart !

1 kommentarer:

Pappa sa...

Heisann, det så deilig ut med masse iskrem og ikke minst gøy med de fiskene, det måtte da kile ille fælt på tottisene? Men hva med basillusker og ikke minst amøber, de trives jo så godt i slike vanntanker i varmen......???

Legg inn en kommentar