mandag 22. mars 2010

Alltid noe som skjer i Siem Reap

Kommer akkurat fra en "crazy" danse time igjen – svetten renner selv etter en dusj, men det var utrolig morsomt som alltid. Ellers sitter jeg å tenker tilbake på alt som har skjedd denne uken, utrolig masse forskjellig igrunn. Søndag reiste Alice, roomien min :( en av de jeg har blitt best kjent med og hatt det morsomst med her de 2 siste måndene. Utrolig kjiipt. Men på onsdag kom det nye folk inn i huset, noe som var utrolig rart, fått en ny roomie...meeeen må si jeg gjerne kunne tenke meg Alice tilbake :) Alice forestilling av en norsk jente

Mandag skulle Charlotte egentlig reise, men hun hadde da allerede vært syk i 5 dager og doktoren trodde hun hadde dengufeber så hun bestemte seg for å bli. Midt i en av hennes lille «besvimings anfall» kom en av de andre jentene gråtene inn for hun hadde blitt robbet... En annen jente har fått infeksjon i alle myggestikkene sine på beina, hun kan nå ikke gå og er bandasert fra tåspissen til knærne...Ellers har også 2 sykkler blitt stjålet (deriblandt min, så jeg må betale kjiipe 50 dollar for en ny en). Fredag dro jeg og Kelly til et fotostudio der vi ble dressa opp i Khmer style og tatt bilder av. Kelly ble dressa opp som rene prinsessa, mens jeg derimot ligna på en 60 år gammel kjerring. Når jeg ser bildene, minner de meg litt om en dårlig versjon av Eli Hagen.
Vet ikke helt hva de provde paa naar det gjelder haaret mitt - og den lille geopard drakten kan ogsaa diskuteres....HAHA - hvorfor ikke bare gjore oss kjempe hvite og mindre pene?

Angkor Wat bilde - smule stusselig

Khmer style
Var UTROLIG morsomt, selv om bildene er helt latterlige!! :)

Når jeg kom hjem igjen var Charlott lagt inn på sykehuset, så etter en rask middag gikk turen til Siem Reaps Internasjonale sykehus...Vet ikke helt hva jeg skal si om det stedet uten om: WOW. Rene 5 sterners hotellet. Det var bare 3 andre personer innlagt på sykehuset, så hun fikk god oppfølging (Khmer folk drar ikke hit, ALT for dyrt). Hun hadde DET fine rommet med aircon, flatsjerm-tv, lite kjøkken, balkong og VARMT VANN! Ellers var det utrolig fint å se henne i bedre form igjen. Så nå har jeg overnattet på et sykehus, utrolig hva man kan gjøre her i Siem Reap :P hehe... og for å ikke glemme jeg fikk tatt en VARM DUSJ :D Følte meg nesten ren...


Jeg motte foresten 2 norske gutter, noe som var utrolig goy - endelig snakke litt norsk. Men de mente jeg var den verste norsk talene personen de noen gang hadde snakket med for jeg mikset mer eller mindre opp alle ord og setninger med engelsk blandet med norsk...skulle ikke vere saa lett aa snakke med de og alle de andre samtidig. Men alltid goy aa mote folk fra skandinavia - en sjeldenhet!! Søndag var det basengdag, før turen gikk til kokkekur på Temple club – utrolig morsomt. Vi lagde en 3 rettersmiddag. Min middag besto av våruller til forett, ..... til hovedrett Khmer Amok og en banan greie til dessert blandet med cokusmelk og noen rare små gjennomsiktige gelekuler. Ble så fulle i magen! Det var 3 utrolig morsomme timer, så var virkelig vert de 10 daollarne vi betalte, kan anbefales for alle som er i nærheten :)

Jeg er igrunn en ganske god kokk :D
Velykket maaltid skal jeg si dere!!!

Så utenom å teste yrke som fotomodell, kokk og sykepleier, tikker tiden her borte ganske fort. Har kun 2 uker igjen å jobbe som engelsklærer på prosjekte mitt og bare litt over 2 uker før jeg reiser til Phnom Penh og før turen derifra går videre til Vietnam , Laos og Thailand. ( forandring i planer pga den eneste virkelig ferien folket her nede har, Khemer nyttår).

2 kommentarer:

Oss her hjemme sa...

Stjernemodell, kjempeflotte bilder - modelljobbene kommer til å stå i kø !

Vi ser frem til at du skal kokkelere Kambodsjansk mat til oss når du kommer hjem uhmmmm

Nå er storesøster kommet hjem og vi koser oss. Frk M, sier mjauuuuuu hvor er min store lekekamerat......

Lise sa...

jaja, alldri folt meg vakkrere!! Tror jeg skal satse paa modelljobb innenfor Khmer stil:P

Du faar hilse yndlingsdyret og de 2 andre apekattene i huset, Saa haaper jeg dere faar en fin paaske!!:)

Legg inn en kommentar