onsdag 22. september 2010

Reiselivsklassen

Nå har vi vært på Risøya folkehøyskole ca 4 uker. Baggene er pakket ut og vi har begynt å bli kjent med rutiner og regler her på skolen. Jeg føler meg for lengst trygg på stedet. Det er utrolig hvor fort man blir vant til et nytt sted, for ikke å nevne alle de nye menneskene her.  Reiselivsklassen er en fet gjeng som allerede har blitt sammensveiset og det føles ut som alle er gamle bekjente.
Reiselivsklassen på toppen av Langhei
Når det gjelder faget reiseliv, var det litt annerledes enn jeg hadde forventet. Vi brukte de første timene på å se på power pointer presentasjoner som var relativt kjedlige og mer eller mindre hele klassen lå å halvsov. Dette var noe også Signe(læreren) la merke til, så vi brukte forje mandag til å gjøre om hele halvårsplanen. Vi skal nå få være med på å planlegge turene selv og vi skal reise litt rundt i nærmiljøet. Til nå har vi vært en skogstur opp til Langhei, vi brukte vel ca 4,5 timer så ganske fornøyd med insattsen vår. Vi var en tur på Lyngørporten, som er et hotell i nærheten. Sjefen på hotellet viste oss rundt. Han fortalte om alt fra hvordan det er å drive et hotell på ett sommer sted til at det er viktig med lite fravær og være pliktoppfyllene. Veldig fint der nede og en relevant utflukt, fikk til og med gratis is i sola. Vi har også tatt oss en liten tur til Arendal, var ikke den mest interesange turen men det er fint der og satser på at vi kan lære litt mer på turen til Risør på mandag !!! :)
Lyngørporten
Arendal


Det nye er som sagt at vi skal være med å planlegge, så nå har vi begynt å planlegge turen til Barcelona. Klassen er delt opp i 4 og vi skal fokusere på indelte områder der vi skal guaide klassen når vi kommer ned. Håper det blir gøy. Gunnar, Hilde og jeg skal ha finne ut fata om Park Guell og kirken som enda ikke er bygget ferdig. Dette lover bra !! :)

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Mange flotte steder som jeg kjenner godt! Du kommer deg jammen rundt, Lise:) Så bra!

Lise sa...

Ja det er utrolig fint her nede:) Man maa jo reise mens man kan ! Hyggelig at du fortsatt titter litt innom bloggen min:)

Legg inn en kommentar