torsdag 23. september 2010

En vanlig dag på risøya folkehøyskole

Hverdagen starter med en raske frokost kl 8, som regel består av noen knekkebrød med leverpostei, et glass melk eller juce og en kopp kakao. 0830 Utvask ( vasking av et uteareale ), reiselivsklassen har mandager og da vasker jeg gangen utenfor rommet mitt, greit nok. Da blir det i hvert fall rent her, bor jo i hus med 1 jente og resten guttet, trenger jeg å si mer…0900 er det morgensamling med nyheter og ansvars lærer har ”ord for dagen”, veldig varierende hva de snakker om, men noen kommer med bra poenger. Timen starter etter dette.
Kjøkkentjeneste

Mandag og tirsdag er det reiseliv – som jeg håper tar seg opp nå når vi har gjort om på planen. Onsdag er det ”Leve” diskusjons time, der vi til nå har diskutert alkohol og hva det vil si å ta ansvar. Har Morten, inspektøren, i dette faget så det er igrunn ganske gøy!! Torsdager er det valgfag, seiling. Hadde litt teori første gangen, men andre gangen var vi 3 båter ute å seilte. Utrolig gøy til tross for at været ikke var på topp og til tider kunne det være litt lite vind. Men når vi først fikk vinden i seilene gikk det ganske fort. Fredag er det båtfører, kjører litt med båt og lærer hvordan man skal legge til steder det ikke er brygge og vi skal tilslutt ta båtfører prøven :) 
Levetimen med Morten - Vi lærer å ta ansvar !


Lørdager har vi til nå vært mest ute med et eller annet opplegg. På kvelden er det litt opp til deg selv. Men det er litt kveldsaktiviteter som vollyball, innebandy, tur ++ Tirsdager er det innebandy og vi prøver å gjøre pilates, onsdager er det kveldstanker med Morten, torsdager er det lovsang med Ellen og så er det ofte kafe iløpet av uka :)

Lørdagsopplegg - Sopptur, vi fant soppen, plukket, stekte og spiste

Dette er vel stort sett det som skjer i løpet av en uke. Og for ikke glemme blir det en del biljard og film titting !

1 kommentarer:

Anonym sa...

Høres fint ut det, skal begynne der nå etter sommeren :)
Riktig nok ikke på tur linja men tegning :P

Legg inn en kommentar