søndag 24. oktober 2010

Besøks fra Danmark !

Helgen Sandra kom på besøk la den første snøen seg her på Risøya. Det ble utrolig vakkert, men på samme måte er det litt for tidlig med snø allerede i november, kan godt vente til desember. Jeg tok med Sandra i båtfører timen, da vi kjørte Risøy-båten og lærte om redning – mann over bord. En fin tur! Helgen ble en kose-helg med jentekveld med chips og godis. Deilig.
Skolen første vinterdag
Mann over bord øving
Ombord på Risøy med Sandra
Sandra på besøk
Toppen av Langehei
Litt for mye snø
På lørdags seminaret gikk turen opp til Langhei. Fin tur. Lørdagskvelden hadde klassen min den første elevkvelden, som ble langt mer vellykket enn noen av oss hadde forventet. Etter all uenighet og frem og tilbake med temaer, fikk vi gjennomført en fin kveld. Badtast – Barnebursdag. De fleste hadde vært kreative når det gjaldt kostyme og det virket som de fleste koste seg. Vi hadde lagt opp hele kvelden etter hva man gjør i en barnebursdag. Vi startet med fisking av godteposer og fortsatte med forskjellige leker rundt om i gymsalen. Utrolig morsomt å se hvor engasjerte folk ble.
Julianne
Elin og Anja


Gutta har kledd seg ut
Fisking av gotteriposer

Ble en velykket kveld. Men jeg hadde ikke helt fått med meg at det skulle være barnebursdag, før jeg så alle var utkledd som unger...

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar