fredag 16. april 2010

Båttur til Halong Bay

Opp tidlig igjen og turen gikk med en liten buss til Halong Bay, der vi måtte vente i øsende pøsende regn i 1 time før vi endelig kunne hoppe inn i båten. Det var en utrolig fin trebåt vi dro ut på tur med, det eneste var vel at vi ikke var super heldige med resten av befolkningen på båtturen.
Etter en lunch med mye fisk besøkte vi den såkaldte «AMAZYNG CAVE» haha...før vi løp ut i regnet opp og ned trapper, ble kliss våte før vi igjen kom inn i båten. Litt senere gikk turen ut på vannet igjen, denne gangen med en liten kaiak. Utrolig gøy, men vi var vel kanskje ikke de beste til å padle omkring. Vi pørvde å padle inn i noen grotter, men det er vel kanskje ikke det lureste vi har gjort :P hehe Turen gikk tilbake til den store båten igjen og en «varm dusj» før middagen ble servert. Sjømat av alle slag, igjen!! :) Vi var stuk med noen polakker som bare snakket med seg selv og de andre spilte kort, så det ble en tidlig kveld. Men en utrolig velykket båttur. Uansett om været var dårlig hadde vi det strålende, men selvfølgelig om sola hadde skint å vi kunne ligget ute på dekk å solt oss ville nok intrykket vært enda bedre. Dag nr 2 var vi endel med en dansk jente og gutt på samme alder som meg. Denne dagen gikk igrunn bare ut på å spise frokost 07:30 kjøre tilbake til havna. Flott tur. Vente en time for å få buss, før vi stoppet på et halv sjabbi sted å spiste en inkludert lunch. Før vi igjen satt i minibussen 4 timer tilbake til Han Noi.

- Stusseig nr 1-
For 30 dollar må jeg si vi gjorde et kupp, selv med dårlig vær. Opplegget var supert, maten var ok og båten og rommene var mye bedre enn forventet. Absolutt vært å dra til Halong Bay hvis du er i Hai Noi. Og overhode ikke vits å betale 60 eller 86 dollar for turen. Vi hadde det prima på den billigste båten. Til og med doen var bedre enn vanlig standar på fastland i Vietnam, ikke verst. Imorgen går turen til Laos, noe vi gleder oss masse til. Det eneste er at det er litt kluss med Liam, kjæresten til Charlotte som egentlig skulle komme ut å møte oss. Men ser ikke så lyst ut etter vulkanutbruddet på Island :( Men da fortsetter bare jentene turen noen dager til :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar