mandag 29. mars 2010

Hvor skal vi spise middag idag?

Mens vi har vært her i Kambodsja, Siem Reap har vi prøvd ut litt forskjllige resturanter og prøvd ut litt forskjllige typer mat. Vi har prøvd alt fra Khemer mat, vestern mat, Indisk mat, Fransk mat og skrandinavisk. Stort sett har det vert veldig velykket. I begynnelsen trodde jeg at jeg hadde gjort et kupp om jeg spiste for mellom 5-10 dollar...som er ca 36-60 norske kroner. Men der tok jeg feil...Her kan du finne helt fin mat helt ned i rund 2 dollar for mat og drikke...rundt 3,5 dollar i gjennomsnitt. Saa matbudsjettet har vert utrolig lavt.

"4 life"

I Pub streat er selvfølgelig prisnivaaet litt høyere, men er veldig fint aa skjeie litt ut i helgene. Her har vi ofte spist paa Temple club eller Paper Tiger. Ellers har vi spist endel paa Khemer kitchen, 4 life, spinning table. Trestolene (det er navnet vi bruker, ikke helt sikker paa det ekte) er en liten resturang som er den laveste standaren jeg spiser, men alt er topp der saa lenge du ikke ser inn paa kjøkkene. Endel av jentene gaar til plastikstol plassen, der du faar mat for 1 dollar, meeeeen jeg hopper over den bitene der. Jeg skal ikke bli syk pga ekkel mat, og det er heller ikke koslig aa sitte der!

"Paper Taiger"

Green Star er en liten restaurant 2 min gaatur fra Thidas. Koslig liten restaurant, billig med god mat. Stedet stotter organisasjonen, GREEN GECKO, som hjelper gatebarna i Siem Reap. Alt overskuddet gaar til denne organisasjonen og mannen som driver resturanten er vel fra Amerika.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar